banner


dotted_line


L’Oréal Professionel kombinerar sin passion för mode med banbrytande teknologi för att kunna erbjuda dig en rad högt utvecklade produkter som tillfredställer dina behov.

Kérastase är förstklassig lyxig hårvård när den är som bäst, och sedan 1964 har L'Oreal Advanced Research valt den mest avancerade tekniken till Kérastase Collection.

Sebastian har åtskilliga hårvårds- och stylingprodukter till olika hårtyper, personligheter och behov.

Farouk Systems fantastiska hårvårdsprodukter är baserat på silkesproteiner från silkeslarvens kokonger. Biosilk erbjuder en komplett rad av produkter till alla hårtyper och behov, som rensar, vårdar och stylar.

Farouk Systems fantastiska hårvårdsprodukter är baserat på silkesproteiner från silkeslarvens kokonger. 
CHI har hårvårds- och stylingprodukter till alla hårtyper och hårfärger.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team utvecklat en holistisk serie av hårvårds- och stylingprodukter som lever upp till Sassoons filosofi om att arbeta med hår i dets naturliga tillstånd,

System Professional erbjuder individuella hårvårdsprodukter till utvalda salonger över hela världen. Resultatet av intensiv forskning har lett till ett speciellt anpassat hårvårdskoncept.

Wella är en förande leverantör av hårvårds- och stylingprodukter till frisörer. De utvecklar ständigt nya produkter i tätt samarbete med frisörerna.

HH Simonsen har omfattande erfarenhet inom frisörbranschen och levererar en mängd olika produkter till frisörsalonger, dessutom har de också gjort vissa produkter till konsumenter.

Label.m är Toni & Guy’s prestigefyllda serie som utvecklats uteslutande av Toni & Guy’s Artistic team i London. Label.m = Mascolo, som är Toni & Guy’s efternamn!

Revlon Professional är en stor internationell producent av hårprodukter. Revlon kännetecknas av hög kvalitet och ”value for money”.

American Crew är marknadsledare inom hårvax. American Crew erbjuder en professionell serie av exklusiva vax till män och varumärkets passion ligger i deras engagemang till groomingprodukter.

NIOXINs hårvårdsserie behandlar huvudbottnen och hårstråt samt optimerar dermed hårets tjocklek.

Schwarzkopf har flera olika produktserier inom hårvård, styling och till olika hårtyper och problem.

Redken är kända för sin omfattande kunskap om hårets struktur, som har baseras på flera decennier av vetenskaplig forskning och utveckling.

Maria Nila Stockholm erbjuder lyxig färgvård till frisörer i hela världen. Allting framställs i fabriken belägen i Sverige.

d:fi är en produktserie som komplimenterar det oförutsägbarta modet som ständigt förändras.

Orofluido är lyxiga och läckra produkter för vård av ditt hår.

Goregous finns hos Headbrands Sverige

1983 skapade den japanska make-up artisten märket Shu Uemura som sedan expanderade internationellt inom tre olika produktområden: make-up, hudvård och professionella accessoarer.

If you love your haircolour, choose no other.

Dreadheads förhandlar allt för dig som har eller önskar att få dreadlocks.

Pungvax från Dick Johnson. En superpopulär och viral produkt! Pungvax är en rolig produkt, men inte ändå en vits.

Provexin®A100HF gel innehåller ämnen som skapar gynnsamma tillväxtbetingelser vid håravfall som beror på androgen alopeci. Provexin®A100HF innehåller 1,5-pentanediol som genom att öka vattenhalten i det yttersta hudlagret fungerar som ett lösningsmedel för ämnen som kan blockera hårsäcken, bland annat döda hudceller och talg som utsöndras från körtlar i hårsäcken. Provexin®A100HF innehåller också näringsämnen som bidrar till förbättra förutsättningarna för hårtillväxt.

Samantha Da Campo driver ikke en helt almindelig frisørsalon.
Salon Da Campo i Slagelse er ren rockabilly og
passion. Den er indrettet med kærlighed, og man kan
ganske enkelt ikke lade være med at gå på opdagelse i
den tidsrejse tilbage til 50’ernes USA, som salonen er.
Rockabilly - passion og amerikanerbiler
Samantha Da Campo driver ikke en helt almindelig frisørsalon. Salon Da Campo i Slagelse er ren rockabilly og passion. Den er indrettet med kærlighed, og man kan ganske enkelt ikke lade være med at ....
Nya artiklar

20-talet - Ut med det gamla, in med det nya

1920-talet kännetecknas av kvinnors frigörelse, nya rättigheter och möjligheter, vilket också speglas i de frisyrer som var populära under årtiondet. Läs mer om den symboliska bobben, pojkfrisyrer, fingervågor och hur man gjorde om man inte ville klippa av sig håret.
1920-talet kännetecknas av kvinnors frigörelse, nya rättigheter och möjlighete...
Läs mer

Rymd och lyx i Axus nya salong

Efter att ha lanserat en egen produktserie och drivit flera mindre salonger kände Antonio att det var dags att öppna något större. Resultatet blev en lyxig flagship-salon, Antonio Axu Salon, i Stockholm som öppnade i våras.
Efter att ha lanserat en egen produktserie och drivit flera mindre salonger kä...
Läs mer

En tisdag bakom Sollidenscenen

Stockholm i mitt hjärta. Hair Magazine träffade Emir Kapetanovic och Marie Kjellin backstage Allsång på Skansen.
Stockholm i mitt hjärta. Hair Magazine träffade Emir Kapetanovic och Marie Kje...
Läs mer

Höstens hetaste makeuptrender

Hösten 2018 står för dörren och vi längtar efter en ny säsong med nya trender. Vi träffade Mia Högfeldt, en av Sveriges främsta makeupartister, för att ta tempen på höstens största makeuptrender.
Hösten 2018 står för dörren och vi längtar efter en ny säsong med nya trender....
Läs mer

Intercoiffures europeiska kongress i Interlaken

Den vackra Schweiziska bergsorten Interlaken stod denna gång värd för Intercoiffures europeiska kongress. Helgen bjöd på mängder av inspiration, utbyte av erfarenheter, nya kontakter och blickar mot framtiden.
Den vackra Schweiziska bergsorten Interlaken stod denna gång värd för Intercoi...
Läs mer

Inspiration, kunskap och gemenskap på World Beard Day

På årets World Beard Day åkte skäggentusiaster från hela landet till Stockholm för att delta i Sveriges största barberarevent, Swedish Barber Expo! Det var en lärorik inspirationsdag som avslutades med ett spännande barber battle.
På årets World Beard Day åkte skäggentusiaster från hela landet till Stockholm...
Läs mer

Hair Aid erbjuder en väg ut ur fattigdom

Flera gånger per år åker organisationen Hair Aid till de fattigaste delarna av världen där de erbjuder gratis utbildning inom frisöryrket för att ge människor i fattigdom en möjlighet att försörja sig. För tredje året i rad åkte Jessica Tikka från Sverige till Manila i Filippinerna som utbildare med Hair Aid.
Flera gånger per år åker organisationen Hair Aid till de fattigaste delarna av...
Läs mer

Möt finalisterna i Årets barberare 2018

Den 1 september går Sveriges största barberarevent, Swedish Barber Expo, av stapeln i Stockholm. En av dagens höjdpunkter är finalen i tävlingen Årets barberare 2018, där fem talangfulla finalister gör upp om vinsten under ett barber battle. Har Magazine har ställt fyra frågor till fyra av finalisterna som utsetts vid semifinaler i olika delar av Sverige. Den femte blir ett wildcard som utses på plats under eventet.
Den 1 september går Sveriges största barberarevent, Swedish Barber Expo, av st...
Läs mer

Trender från 00-talet - Too soon?

Att inspireras av ikoner från förr är ett väl beprövat knep inom modevärlden, men är vi redo att ta oss tillbaka till 00-talets glansdagar?
Att inspireras av ikoner från förr är ett väl beprövat knep inom modevärlden, ...
Läs mer

Håriga smycken

Smyckesdesignern Helen Carlson skapar smycken av syntetiskt hår, som bland annat syns på modevisningar och i prestigefulla modebutiker.
Smyckesdesignern Helen Carlson skapar smycken av syntetiskt hår, som bland ann...
Läs mer

Hannah och Amanda gör succé i skönhetsbranschen

Sedan entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman öppnade dörrarna till den första av Daisy Graces salonger har konceptet snabbt blivit en destination för alla skönhetsintresserade.
Sedan entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman öppnade dörrarna till ...
Läs mer

Friekosör – för en grönare framtid

Lena Jansson driver tillsammans med sin dotter Frida eko-salongen Friekosör på Södermalm i Stockholm. I salongen säljer de även egenproducerade hårvårdsprodukter. Lena var en av de första frisörerna i Stockholm som valde att satsa på ekologisk hårvård.
Lena Jansson driver tillsammans med sin dotter Frida eko-salongen Friekosör på...
Läs mer

Iman Khalaf vände motgång till framgång

Mycket hårt jobb, ett stort driv och en unik förmåga att omvandla bakslag till succéer är några av ingredienserna i Iman Khalafs framgångssaga. Vi träffade skönhetsentreprenören och stjärnfrisören för att prata om framgång, motgång och vad som driver honom att fortsätta utvecklas.
Mycket hårt jobb, ett stort driv och en unik förmåga att omvandla bakslag till...
Läs mer

Vägen till Grön Salong

Kontaktallergi, eksem och andningsbesvär är vanliga åkommor som associeras med frisöryrket. Det är inte ovanligt att de som drabbats tvingas byta bransch. Precis det höll på att hända Anne-Sophie Skjødt Villumsen men istället för att lämna frisöryrket valde hon att skaffa sig mer kunskap. Kunskap som senare lade grunden till frivilligorganisationen Grön Salong.
Kontaktallergi, eksem och andningsbesvär är vanliga åkommor som associeras med...
Läs mer

Han är Östkustens bästa barberare!

Under våren har barberare från hela Sverige tävlat i skäggtrimning om finalplatserna till Årets barberare 2018.
Under våren har barberare från hela Sverige tävlat i skäggtrimning om finalpla...
Läs mer

Var med och tävla om att bli Årets barberare 2018

Om du vill vara med och tävla om att bli Årets barberare 2018 så är det dags skicka in din anmälan till semifinalerna som går av stapeln i vår.
Om du vill vara med och tävla om att bli Årets barberare 2018 så är det dags s...
Läs mer

Stilikonen Alexa Chung delar med sig av sina tankar om

L’Oréal Professionnels talesperson Alexa Chung delar med sig av frisyrtips, berättar om relationen till sin frisör och avslöjar sin värsta frisyrtabbe.
L’Oréal Professionnels talesperson Alexa Chung delar med sig av frisyrtips, be...
Läs mer

Fem favoriter från Stockholm Fashion Week

Bland många fina och inspirerande kollektioner har vi fem favoriter som av olika anledningar väckte lite extra uppmärksamhet under modeveckan.
Bland många fina och inspirerande kollektioner har vi fem favoriter som av oli...
Läs mer

Kevin Murphy stylade modellerna på Elite Model Look 201

Kevin Murphys internationella team, bestående av flera nordiska stylister, skötte den prestigefyllda uppgiften att styla modellernas hår under Elite Model Look 2017.
Kevin Murphys internationella team, bestående av flera nordiska stylister, skö...
Läs mer

Guy Tang - Att våga vara sig själv

Han har 1,8 miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal, 2,1 miljoner följare på Instagram och en egen professionell färgserie. Hair Magazine har träffat kungen av färg - Guy Tang.
Han har 1,8 miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal, 2,1 miljoner följare ...
Läs mer

Designschampo utan vatten

Designern Mirjam de Bruijn har gjort upptäckten att 80% av innehållet i bland annat schampo består av vatten. Med Twenty vill hon erbjuda ett alternativ.
Designern Mirjam de Bruijn har gjort upptäckten att 80% av innehållet i bland ...
Läs mer

Toni Mascolo – En legend att minnas

I söndags släcktes ljuset för en av världens starkt lysande stjärnor i skönhetsbranschen, grundare av företaget Toni&Guy salon group, Toni Mascolo. Läs mer om hans liv och karriär här:
I söndags släcktes ljuset för en av världens starkt lysande stjärnor i skönhet...
Läs mer

Fratres M barberade männen från hairworld.se till förmå

Nu när Movember är slut, är det dags att få skägget trimmat igen. I samband med detta erbjöd barbershoppen Fratres M att ge männen från hairworld.se en lyxig trimning.
Nu när Movember är slut, är det dags att få skägget trimmat igen. I samband me...
Läs mer

Freeminds Media skickar datorer till skolor i Afrika

Freeminds Media A/S, som bland annat står bakom Hair Magazine, skänker sina använda datorer till välgörande ändamål genom en privat hjälporganisation.
Freeminds Media A/S, som bland annat står bakom Hair Magazine, skänker sina an...
Läs mer

Joe-Yves Asmar – en av Sveriges största internationella

– I början av min karriär fick jag nej från de största salongerna, men några år senare när jag sedan hade möjligt att jobba där, valde jag bort dem för att gå min egen väg.
– I början av min karriär fick jag nej från de största salongerna, men några å...
Läs mer

Färg och förändring på Bonbon i Göteborg

I den trendiga stadsdelen Linné i Göteborg har Ida och Rebecka på kort tid byggt upp ett rykte som attraherar både kunder och personal.
I den trendiga stadsdelen Linné i Göteborg har Ida och Rebecka på kort tid byg...
Läs mer

Herrfrisyrer som passar din ansiktsform

Är du inte helt säker på vilken frisyr som klär dig?

Är du inte helt säker på vilken frisyr som klär dig?...
Läs mer

10 enkla råd för att ta hand om ditt skägg

10 enkla råd för att ta hand om ditt skägg
Precis som en bra frisyr så kräver skägget underhåll. Här får du nu 10 enkla råd för hur du tar hand om ditt skägg.
10 enkla råd för att ta hand om ditt skägg Precis som en bra frisyr så kräver...
Läs mer
Nya artiklar

20-talet - Ut med det gamla, in med det nya

1920-talet kännetecknas av kvinnors frigörelse, nya rättigheter och möjligheter, vilket också speglas i de frisyrer som var populära under årtiondet. Läs mer om den symboliska bobben, pojkfrisyrer, fingervågor och hur man gjorde om man inte ville klippa av sig håret.
1920-talet kännetecknas av kvinnors frigörelse, nya rättigheter och möjlighete...
Läs mer

Rymd och lyx i Axus nya salong

Efter att ha lanserat en egen produktserie och drivit flera mindre salonger kände Antonio att det var dags att öppna något större. Resultatet blev en lyxig flagship-salon, Antonio Axu Salon, i Stockholm som öppnade i våras.
Efter att ha lanserat en egen produktserie och drivit flera mindre salonger kä...
Läs mer

En tisdag bakom Sollidenscenen

Stockholm i mitt hjärta. Hair Magazine träffade Emir Kapetanovic och Marie Kjellin backstage Allsång på Skansen.
Stockholm i mitt hjärta. Hair Magazine träffade Emir Kapetanovic och Marie Kje...
Läs mer

Höstens hetaste makeuptrender

Hösten 2018 står för dörren och vi längtar efter en ny säsong med nya trender. Vi träffade Mia Högfeldt, en av Sveriges främsta makeupartister, för att ta tempen på höstens största makeuptrender.
Hösten 2018 står för dörren och vi längtar efter en ny säsong med nya trender....
Läs mer

Intercoiffures europeiska kongress i Interlaken

Den vackra Schweiziska bergsorten Interlaken stod denna gång värd för Intercoiffures europeiska kongress. Helgen bjöd på mängder av inspiration, utbyte av erfarenheter, nya kontakter och blickar mot framtiden.
Den vackra Schweiziska bergsorten Interlaken stod denna gång värd för Intercoi...
Läs mer

Inspiration, kunskap och gemenskap på World Beard Day

På årets World Beard Day åkte skäggentusiaster från hela landet till Stockholm för att delta i Sveriges största barberarevent, Swedish Barber Expo! Det var en lärorik inspirationsdag som avslutades med ett spännande barber battle.
På årets World Beard Day åkte skäggentusiaster från hela landet till Stockholm...
Läs mer

Hair Aid erbjuder en väg ut ur fattigdom

Flera gånger per år åker organisationen Hair Aid till de fattigaste delarna av världen där de erbjuder gratis utbildning inom frisöryrket för att ge människor i fattigdom en möjlighet att försörja sig. För tredje året i rad åkte Jessica Tikka från Sverige till Manila i Filippinerna som utbildare med Hair Aid.
Flera gånger per år åker organisationen Hair Aid till de fattigaste delarna av...
Läs mer

Möt finalisterna i Årets barberare 2018

Den 1 september går Sveriges största barberarevent, Swedish Barber Expo, av stapeln i Stockholm. En av dagens höjdpunkter är finalen i tävlingen Årets barberare 2018, där fem talangfulla finalister gör upp om vinsten under ett barber battle. Har Magazine har ställt fyra frågor till fyra av finalisterna som utsetts vid semifinaler i olika delar av Sverige. Den femte blir ett wildcard som utses på plats under eventet.
Den 1 september går Sveriges största barberarevent, Swedish Barber Expo, av st...
Läs mer

Trender från 00-talet - Too soon?

Att inspireras av ikoner från förr är ett väl beprövat knep inom modevärlden, men är vi redo att ta oss tillbaka till 00-talets glansdagar?
Att inspireras av ikoner från förr är ett väl beprövat knep inom modevärlden, ...
Läs mer

Håriga smycken

Smyckesdesignern Helen Carlson skapar smycken av syntetiskt hår, som bland annat syns på modevisningar och i prestigefulla modebutiker.
Smyckesdesignern Helen Carlson skapar smycken av syntetiskt hår, som bland ann...
Läs mer

Hannah och Amanda gör succé i skönhetsbranschen

Sedan entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman öppnade dörrarna till den första av Daisy Graces salonger har konceptet snabbt blivit en destination för alla skönhetsintresserade.
Sedan entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman öppnade dörrarna till ...
Läs mer

Friekosör – för en grönare framtid

Lena Jansson driver tillsammans med sin dotter Frida eko-salongen Friekosör på Södermalm i Stockholm. I salongen säljer de även egenproducerade hårvårdsprodukter. Lena var en av de första frisörerna i Stockholm som valde att satsa på ekologisk hårvård.
Lena Jansson driver tillsammans med sin dotter Frida eko-salongen Friekosör på...
Läs mer

Iman Khalaf vände motgång till framgång

Mycket hårt jobb, ett stort driv och en unik förmåga att omvandla bakslag till succéer är några av ingredienserna i Iman Khalafs framgångssaga. Vi träffade skönhetsentreprenören och stjärnfrisören för att prata om framgång, motgång och vad som driver honom att fortsätta utvecklas.
Mycket hårt jobb, ett stort driv och en unik förmåga att omvandla bakslag till...
Läs mer

Vägen till Grön Salong

Kontaktallergi, eksem och andningsbesvär är vanliga åkommor som associeras med frisöryrket. Det är inte ovanligt att de som drabbats tvingas byta bransch. Precis det höll på att hända Anne-Sophie Skjødt Villumsen men istället för att lämna frisöryrket valde hon att skaffa sig mer kunskap. Kunskap som senare lade grunden till frivilligorganisationen Grön Salong.
Kontaktallergi, eksem och andningsbesvär är vanliga åkommor som associeras med...
Läs mer

Han är Östkustens bästa barberare!

Under våren har barberare från hela Sverige tävlat i skäggtrimning om finalplatserna till Årets barberare 2018.
Under våren har barberare från hela Sverige tävlat i skäggtrimning om finalpla...
Läs mer

Var med och tävla om att bli Årets barberare 2018

Om du vill vara med och tävla om att bli Årets barberare 2018 så är det dags skicka in din anmälan till semifinalerna som går av stapeln i vår.
Om du vill vara med och tävla om att bli Årets barberare 2018 så är det dags s...
Läs mer

Stilikonen Alexa Chung delar med sig av sina tankar om

L’Oréal Professionnels talesperson Alexa Chung delar med sig av frisyrtips, berättar om relationen till sin frisör och avslöjar sin värsta frisyrtabbe.
L’Oréal Professionnels talesperson Alexa Chung delar med sig av frisyrtips, be...
Läs mer

Fem favoriter från Stockholm Fashion Week

Bland många fina och inspirerande kollektioner har vi fem favoriter som av olika anledningar väckte lite extra uppmärksamhet under modeveckan.
Bland många fina och inspirerande kollektioner har vi fem favoriter som av oli...
Läs mer

Kevin Murphy stylade modellerna på Elite Model Look 201

Kevin Murphys internationella team, bestående av flera nordiska stylister, skötte den prestigefyllda uppgiften att styla modellernas hår under Elite Model Look 2017.
Kevin Murphys internationella team, bestående av flera nordiska stylister, skö...
Läs mer

Guy Tang - Att våga vara sig själv

Han har 1,8 miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal, 2,1 miljoner följare på Instagram och en egen professionell färgserie. Hair Magazine har träffat kungen av färg - Guy Tang.
Han har 1,8 miljoner prenumeranter på sin YouTube-kanal, 2,1 miljoner följare ...
Läs mer

Designschampo utan vatten

Designern Mirjam de Bruijn har gjort upptäckten att 80% av innehållet i bland annat schampo består av vatten. Med Twenty vill hon erbjuda ett alternativ.
Designern Mirjam de Bruijn har gjort upptäckten att 80% av innehållet i bland ...
Läs mer

Toni Mascolo – En legend att minnas

I söndags släcktes ljuset för en av världens starkt lysande stjärnor i skönhetsbranschen, grundare av företaget Toni&Guy salon group, Toni Mascolo. Läs mer om hans liv och karriär här:
I söndags släcktes ljuset för en av världens starkt lysande stjärnor i skönhet...
Läs mer

Fratres M barberade männen från hairworld.se till förmå

Nu när Movember är slut, är det dags att få skägget trimmat igen. I samband med detta erbjöd barbershoppen Fratres M att ge männen från hairworld.se en lyxig trimning.
Nu när Movember är slut, är det dags att få skägget trimmat igen. I samband me...
Läs mer

Freeminds Media skickar datorer till skolor i Afrika

Freeminds Media A/S, som bland annat står bakom Hair Magazine, skänker sina använda datorer till välgörande ändamål genom en privat hjälporganisation.
Freeminds Media A/S, som bland annat står bakom Hair Magazine, skänker sina an...
Läs mer

Joe-Yves Asmar – en av Sveriges största internationella

– I början av min karriär fick jag nej från de största salongerna, men några år senare när jag sedan hade möjligt att jobba där, valde jag bort dem för att gå min egen väg.
– I början av min karriär fick jag nej från de största salongerna, men några å...
Läs mer

Färg och förändring på Bonbon i Göteborg

I den trendiga stadsdelen Linné i Göteborg har Ida och Rebecka på kort tid byggt upp ett rykte som attraherar både kunder och personal.
I den trendiga stadsdelen Linné i Göteborg har Ida och Rebecka på kort tid byg...
Läs mer

Herrfrisyrer som passar din ansiktsform

Är du inte helt säker på vilken frisyr som klär dig?

Är du inte helt säker på vilken frisyr som klär dig?...
Läs mer

10 enkla råd för att ta hand om ditt skägg

10 enkla råd för att ta hand om ditt skägg
Precis som en bra frisyr så kräver skägget underhåll. Här får du nu 10 enkla råd för hur du tar hand om ditt skägg.
10 enkla råd för att ta hand om ditt skägg Precis som en bra frisyr så kräver...
Läs mer.....................................
Email
lösenord
Kom ihåg lösenord
Namn
Email
.....................................
.....................................
Här kan du fråga och få svar om hår och skönhet
Mats Ingers
Mats Ingers
Hår Expert
Fråga
Jessica Davinski
Jessica Davinski
Hår Expert
Fråga